Κάθε τύπος μη-Επανδρωμένου Αεροσκάφους (drone) έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, διαφορετικές επιδόσεις και άρα διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, ο εκμεταλλευόμενος, μπορεί να επιλέξει τον καταλληλότερο τύπο, για τον σκοπό που επιθυμεί να εξυπηρετήσει.

Εκτεταμένο πρόγραμμα, βασισμένο στην εκπαίδευση κυβερνητών αεροσκαφών, που απευθύνεται σε όσους/όσες drone-pilots της Ανοικτής Κατηγορίας, επιθυμούν να προχωρήσουν σε επίπεδο “Master” και να προετοιμάσουν την είσοδό τους στην Ειδική Κατηγορία, εάν το επιθυμούν. Προϋποθέσεις: - Πιστοποιητικό Α2-CofC - Τουλάχιστον γνώσεις Λυκείου. - Γνώσεις αγγλικών επιπέδου Lower ή τουλάχιστον ικανότητα κατανόησης φρασεολογίας επικοινωνιών, καθώς τεχνικών και διεθνών όρων. - Ικανότητα συγκέντρωσης, αυτοελέγχου και επίγνωσης καταστάσεων.

Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ποσκοπεί στην πιστοποίηση επάρκειας του χειριστή που θα του επιτρέψει να πετά στην Υποκατηγορία Α2 της Ανοικτής Κατηγορίας και απευθύνεται σε χειριστές που ήδη κατέχουν το πιστοποιητικό εκπαίδευσης του 1ου Επιπέδου (για τις Υποκατηγορίες Α1/Α3). Η Υποκατηγορία αυτή, αφήνει στον πιλότο μεγαλύτερη ελευθερία, όπως π.χ. να πετά σε αστικό περιβάλλον και πολύ κοντά σε ανθρώπους, με drones βάρους εως 4 kg.

Αυτή η εκπαίδευση 1ου Επιπέδου, είναι το ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΗΜΑ ενός χειριστή drone και αποτελείται από e-Learning αλλά και «Ζωντανά» μαθήματα 12-15 ωρών, καθώς η Σχολή, ως αεροπορική, το θεωρεί σημαντικό. Προϋπόθεση για το δικαίωμα πιστοποίησης, είναι το ελάχιστο όριο ηλικίας των 16 ετών. Το Ευρωπαϊκό «Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης της Εκπαίδευσης», που θα λάβει ο/η χειριστής -τρια, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για την λειτουργία drone μάζας μεγαλύτερης από 250gr... Δείτε περισσότερα...

Καθώς οι Ευρωπαϊκοί Κανονισμοί δεν απαιτούν, από τον χειριστή εκπαίδευση, άδεια ή πιστοποίηση επαρκειας για να πετάξει ένα drone βάρους μικρότερου των 250 γραμμαρίων (κλάσης C0), ο φιλόδοξος αλλά παρορμητικός χειριστής, όπως συνήθως συμβαίνει, θα επιχειρήσει να απογειώσει το καινούργιο του και ίσως ακριβό, drone, χωρίς εκπαίδευση, με τα γνωστά αποτελέσματα. Δείτε περισσότερα...

https://www.pegasusaviation.gr/wp-content/uploads/2024/05/Pegasus-Logo-Transparent-170χ120.png

• ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ / ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΩΝ
ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακουλουθήστε μας!

Powered by techDev | Copyright Pegasus Aviation © 2021

error: Content is protected !!