ΣΧΟΛΗ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ DRONE

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Χειριστών ΣμηΕΑ της PEGASUS AVIATION

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟ DRONE ΣΑΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο ΣμηΕΑ (Drones) της PEGASUS AVIATION, δημιουργήθηκε απο πιλότους και απευθύνεται σε ερασιτέχνες αλλά και σε επαγγελματίες χειριστές drones.

Τα drones ή αλλιώς ΣμηΕΑ ή UAS ή RPAS ή UAV, γίνονται όλο και πιο δημοφιλή και κερδίζουν συνεχώς έδαφος σε πολυάριθμες εναέριες εφαρμογές. Όμως, αυτό αυξάνει και την πιθανότητα εμφάνισης κινδύνου, είτε στον εναέριο χώρο είτε στο έδαφος και κατα συνέπεια, αυξάνονται και οι απαιτήσεις απο τους χειριστές.
Καθώς τα drones είναι αεροσκάφη, η εμβάθυνση των γνώσεων γύρω απο αυτά και η τήρηση των κανονισμών, είναι, πλέον, επιτακτική.

Ο σκοπός της Σχολής χειριστών drone της PEGASUS AVIATION είναι, ο drone pilot, είτε είναι επαγγελματίας είτε ερασιτέχνης, στο τέλος της εκπαίδευσής του να έχει αποκτήσει ουσιαστική γνώση στο αντικείμενο, δεξιότητες στους χειρισμούς και να έχει καλλιεργήσει την επίγνωσή του στις συνθήκες που πρόκειται αντιμετωπίσει κατα την λειτουργία του.

Με κύριους γνώμονες την Ασφάλεια, την παραγωγικότητα και… – γιατί όχι – την ευχαρίστηση που προσφέρουν τα drones ως χόμπυ, το πιστοποιημένο απο την Α.Π.Α. Εκπαιδευτικό Κέντρο της PEGASUS AVIATION, εφαρμόζει τα προγράμματα εκπαίδευσης, με τρόπο προσηνή και κατανοητό, που εισάγουν τον υποψήφιο χειριστή στο αεροπορικό πνεύμα, την ασφάλεια των πτήσεων και την δεξιοτεχνία των πτητικών χειρισμών.

Η προσαρμογή μας στις νέες διεθνείς απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών Κανονισμών (EASA), δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη απο την αεροπορική κουλτούρα που μας διέπει και έτσι, σε συνδυασμό με την εμπειρία μας, αναπτύξαμε μία μεθοδολογία εκπαίδευσης, που όχι μόνον καλύπτει, αλλά ίσως υπερβαίνει αυτές τις απαιτήσεις, τουλάχιστον στα σημεία που εμείς, ως πιλότοι, θεωρούμε σημαντικά.

Γι αυτό, στην δική μας Σχολή, τα προγράμματα θεωρητικής εκπαίδευσης, περιλαμβάνουν και ζωντανές παρουσιάσεις των μαθημάτων, καθώς επίσης εργασίες, ασκήσεις και συζητήσεις που διατηρούν ενεργό το ενδιαφέρον του εκπαιδευόμενου, ωστε οι γνώσεις που θα αποκτήσει, να του μείνουν «ανεξίτηλες»!

  • Η PEGASUS AVIATION Κοιν.Σ.Επ. έχει, κυρίως, εκπαιδευτικό & αεροπορικό χαρακτήρα και δεν συνδέεται με το εμπόριο drones ούτε με την προώθηση συναφών προϊόντων.
  • Το Εκπαιδευτικό Κέντρο ΣμηΕΑ της PEGASUS AVIATION, είναι πιστοποιημένο από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) και η εκπαίδευση που παρέχει, καλύπτει τις απαιτήσεις της EASA

 

https://www.pegasusaviation.gr/wp-content/uploads/2024/05/Pegasus-Logo-Transparent-170χ120.png

• ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ / ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΩΝ
ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακουλουθήστε μας!

Powered by techDev | Copyright Pegasus Aviation © 2021

error: Content is protected !!