ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣΒΑΣΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΜΕ DRONE, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Καθώς οι Ευρωπαϊκοί Κανονισμοί δεν απαιτούν από τον χειριστή εκπαίδευση, άδεια ή πιστοποίηση επάρκειας για να πετάξει ένα drone βάρους μικρότερου των 250 γραμμαρίων (κλάσης C0), ο φιλόδοξος αλλά παρορμητικός χειριστής, όπως συνήθως συμβαίνει, θα επιχειρήσει να απογειώσει το καινούργιο και ίσως ακριβό drone του, χωρίς εκπαίδευση, με τα γνωστά, δυσάρεστα αποτελέσματα.

Ακριβώς γι αυτόν τον λόγο, η PEGASUS AVIATION, δημιούργησε αυτό το οικονομικό πρόγραμμα που είναι κατάλληλο για όλους όσους έχουν το μεράκι να αποκτήσουν τις θεμελιώδεις γνώσεις ώστε οι πτήσεις τους να είναι ασφαλείς, ευχάριστες και παραγωγικές.

Σε αυτό το online course αναπτύσσονται θέματα και απαντώνται ερωτήματα που ο κάθε drone pilot θα ήθελε (και πρέπει) να γνωρίζει, όπως:

  • πώς πετάει ένα drone;
  • ποιοί κίνδυνοι και περιορισμοί, υπάρχουν;
  • τί πρέπει να κάνει πριν πετάξει;
  • ποιοί παράγοντες επηρεάζουν την πτήση και τον ίδιο τον χειριστή;
  • πώς θα αποφύγει τα λάθη;
  • πώς γίνεται ο έλεγχος του drone και η συντήρησή του;

και πολλά άλλα.

Τρόπος υλοποίησης της εκπαίδευσης

Η κύρια δομή αυτού του προγράμματος βασίζεται στην Ασύγχρονη Εκπαίδευση και αφορά στην Βασική Θεωρία αλλά και την Πρακτική της πτήσης. Η διαδικτυακή πλατφόρμα, ανοίγει μετά από την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, στην οποία θα μπορεί να έχετε διαρκή πρόσβαση για έναν μήνα. Εκεί θα βρείτε την εκπαιδευτική ύλη και τα επεξηγηματικά videos των χειρισμών, ωστε στο τέλος του προγράμματος να είστε σε θέση να γνωρίζετε πώς να διεξάγετε μία ασφαλή πτήση με το drone σας.

Κατα την διάρκεια του προγράμματος, ο εκπαιδευτής, μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας θα απαντά προσωπικά, σε ερωτήματα ή απορίες, που μπορεί να προκύπτουν.

Πρακτική Εκπαίδευση- Αυτοεκπαίδευση

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα πρακτικά εκπαιδευτικά μαθήματα προσφέρουν ιδιαίτερη αξία στους πιλότους drone. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των πρακτικών μαθημάτων κατάρτισης είναι ότι αυτά πραγματοποιούνται σε ένα ασφαλές περιβάλλον όπου οι αρχάριοι πιλότοι μπορούν να αναπτύξουν τις πτητικές τους δεξιότητες, χωρίς άγχος και με την υποστήριξη του εκπαιδευτή.

Η επίβλεψη ενός ειδικού εκπαιδευτή, διασφαλίζει, επίσης, ότι οι μαθητές δεν καταλήγουν να αναπτύσσουν κακές συνήθειες που θα πρέπει να αποβάλλουν αργότερα, πράγμα όχι και τόσο εύκολο.

Η πρακτική / πτητική εκπαίδευση, είναι το σημαντικότερο μέρος της εκπαίδευσης, αφού αυτή προσφέρει τα θεμέλια στον επαγγελματία ή ερασιτέχνη χειριστή στο να αποκτήσει την φυσική ικανότητα και την απαραίτητη γνώση ώστε να πετάξει με ασφάλεια οποιοδήποτε drone.

Οι πετυχημένες πτήσεις δεν είναι τυχαίο γεγονός και για αυτό, η PEGASUS AVIATION έχει αναπτύξει μία μεθοδολογία εκπαίδευσης στην πρακτική κατάρτιση και την τεχνική πτήσης, στοιχεία της οποίας πηγάζουν από την εμπειρία και τις εφαρμοσμένες τεχνικές, των εκπαιδευτών της.

Η πρακτική / πτητική εκπαίδευση, απαιτεί υπομονή, συγκέντρωση, επίγνωση και αναγνώριση των λαθών. Αυτά, ο εκπαιδευόμενος μπορεί να τα καλλιεργήσει είτε με την βοήθεια των εκπαιδευτών, με φυσική παρουσία και διαδραστική εκπαίδευση αλλά αν προτιμά, για διάφορους λόγους, να εκπαιδευτεί μόνος του, το Εκπαιδευτικό Κέντρο Χειριστών Drone της PEGASUS AVIATION, του παρέχει κατάλληλη πληροφόρηση, θεωρητική ύλη και πολυμέσα, χωρίς επί πλέον κόστος.

Η Σχολή μας παρέχει, επίσης, την δυνατότητα “Personal Training” με  δικά της drones και κόστος εκπαιδευτή 35€/ώρα, για όποιον επιθυμεί να τελειοποιηθεί στους πτητικούς χειρισμούς και τον προσανατολισμό.

Θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι…
Ο χειριστής ενός μικρού drone, παρά το γεγονός ότι ο Κανονισμός τον απαλλάσσει από την εκπαίδευση, αυτός οφείλει να γνωρίζει την κάθε λειτουργία του και τους κανονισμούς και δεν απαλλάσσεται από τις ευθύνες παραβίασης μίας απαγορευμένης περιοχής ή ενός ατυχήματος που μπορεί να προκαλέσει.
Επίπεδο:
Θεμελιώδης κατάρτιση
Πιστοποίηση:
Όχι
e-Learning:
Ναί 24/7
Διάρκεια:
30 ημέρες
Πρακτική:
Θεωρητική
Εξέταση:
Όχι
Τιμή:
- -
https://www.pegasusaviation.gr/wp-content/uploads/2024/05/Pegasus-Logo-Transparent-170χ120.png

• ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ / ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΩΝ
ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακουλουθήστε μας!

Powered by techDev | Copyright Pegasus Aviation © 2021

error: Content is protected !!