ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

https://www.pegasusaviation.gr/wp-content/uploads/2021/09/01f1a05053c6242fcfa23075e5b963c1_L.jpg

Η Ασύγχρονη Εκπαίδευση είναι ένα είδος τηλε-εκπαίδευσης, που δίνει στον εκπαιδευόμενο την δυνατότητα πρόσβασης στα μαθήματα της Σχολής, για όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, απο τον υπολογιστή ή το smart phone του, όποτε ο ίδιος μπορεί.

Έχοντας λάβει από νωρίς υπ᾽ όψιν, όχι μόνον τα υγειονομικά μέτρα, αλλά και την άνεση πρόσβασης των εκπαιδευόμενων στα μαθήματα σύμφωνα με τον δικό τους προγραμματισμό, η Σχολή της PEGASUS AVIATION, ήταν η πρώτη στην Ελλάδα που εφήρμοσε την Ασύγχρονη Εκπαίδευση για τους χειριστές ΣμηΕΑ, το φθινόπωρο του 2020.

Στην πλατφόρμα της Ασύγχρονης Εκπαίδευσης, την οποία σήμερα απολαμβάνουν όλοι οι εκπαιδευόμενοί μας, εκτός από τα κύρια μαθήματα, αναπτύσσονται, επίσης, εργασίες, μελέτες περιστατικών σε videos, ασκήσεις σε χάρτες, εικονικές εξετάσεις κ.ά. που κάνουν την εκπαίδευση αποτελεσματικότερη αλλά και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, αφού ο υποψήφιος πιλότος, μπορεί να παρακολουθεί την πρόοδό του, να ανεβάζει εργασίες, να κατεβάζει αρχεία, να λαμβάνει γραπτές αξιολογήσεις αλλά και να ενημερώνεται για ό,τι δήποτε νεότερο και συγχρόνως έχοντας την εκπαίδευση στην διάθεσή του, όποτε θελήσει.

http://eclass.pegasusaviation.gr

https://www.pegasusaviation.gr/wp-content/uploads/2024/05/Pegasus-Logo-Transparent-170χ120.png

• ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ / ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΩΝ
ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακουλουθήστε μας!

Powered by techDev | Copyright Pegasus Aviation © 2021

error: Content is protected !!