ΠΡΑΚΤΙΚΗ & ΠΤΗΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΑΥΤΟΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα πρακτικά εκπαιδευτικά μαθήματα προσφέρουν ιδιαίτερη αξία στους πιλότους drone. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των πρακτικών μαθημάτων κατάρτισης είναι ότι αυτά πραγματοποιούνται σε ένα περιβάλλον όπου οι αρχάριοι πιλότοι μπορούν να εξασκήσουν τις πτητικές τους δεξιότητες, σε ασφαλές περιβάλλον.

Η επίβλεψη ενός ειδικού εκπαιδευτή, διασφαλίζει, επίσης, ότι οι μαθητές δεν καταλήγουν να αναπτύσσουν κακές συνήθειες που θα πρέπει να αποβάλλουν αργότερα, πράγμα όχι και τόσο εύκολο.

Η πρακτική / πτητική εκπαίδευση, είναι το σημαντικότερο μέρος της εκπαίδευσης, αφού αυτή προσφέρει τα θεμέλια στον επαγγελματία ή ερασιτέχνη χειριστή στο να αποκτήσει την φυσική ικανότητα και την γνώση ωστε να πετάξει με ασφάλεια οποιοδήποτε drone.

Οι πετυχημένες πτήσεις δεν είναι τυχαίο γεγονός και για αυτό, η PEGASUS AVIATION έχει αναπτύξει μία μεθοδολογία εκπαίδευσης στην πρακτική κατάρτιση και την τεχνική πτήσης, στοιχεία της οποίας πηγάζουν απο την εμπειρία και τις εφαρμοσμένες τεχνικές, των εκπαιδευτών της.

Η πρακτική / πτητική εκπαίδευση, απαιτεί υπομονή, συγκέντρωση, επίγνωση και αναγνώριση των λαθών. Αυτά, ο εκπαιδευόμενος μπορεί να τα καλλιεργήσει είτε με την βοήθεια των εκπαιδευτών, με φυσική παρουσία και διαδραστική εκπαίδευση αλλα αν προτιμά, για διάφορους λόγους, να εκπαιδευτεί μόνος του, η Σχολή χειριστών drone της PEGASUS AVIATION, θα του παρέχει κατάλληλη πληροφόρηση, θεωρητική ύλη και πολυμέσα, χωρίς κόστος γι αυτόν.

Δείτε τα προγράμματα Πρακτικής Εκπαίδευσης… 

https://www.pegasusaviation.gr/wp-content/uploads/2024/05/Pegasus-Logo-Transparent-170χ120.png

• ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ / ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΩΝ
ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακουλουθήστε μας!

Powered by techDev | Copyright Pegasus Aviation © 2021

error: Content is protected !!