ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣLEVEL 2 | ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ DRONE ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α2 ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποσκοπεί στην πιστοποίηση επάρκειας του χειριστή, που θα του επιτρέψει να πετά στην Υποκατηγορία Α2 της Ανοικτής Κατηγορίας και απευθύνεται σε χειριστές που ήδη κατέχουν το πιστοποιητικό εκπαίδευσης του 1ου Επιπέδου (για τις Υποκατηγορίες Α1/Α3).

Η Υποκατηγορία αυτή, αφήνει στον πιλότο μεγαλύτερη ελευθερία, όπως π.χ. να πετά σε αστικό περιβάλλον και πολύ κοντά σε ανθρώπους, με drones βάρους εως 2 kg (ή εως 4 kg εάν το drone φέρει ετικέτα σήμανσης κλάσης CE ).

Το πιστοποιητικό επάρκειας A2-CoC, θεωρείται χρήσιμη επέκταση του πιστοποιητικού A1/A3, αφού επιτρέπει την αξιοποίηση του drone σε ευρύτερο πεδίο εφαρμογών.

Για την απόκτηση αυτής της επάρκειας, απαιτείται on-line θεωρητική εκπαίδευση σε τρία μαθήματα. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, ο υποψήφιος θα υποβληθεί σε μία εξέταση θεωρητικών γνώσεων, τουλάχιστον 30 ερωτήσεων, με απαντήσεις πολλαπλής επιλογής. Η εξέταση αυτή πραγματοποιείται με φυσική παρουσία του εκπαιδευόμενου στην Σχολή ή διαδικτυακά με ειδικές προϋποθέσεις (On Line Proctored Exam). Επίσης, ο υποψήφιος θα πρέπει να δηλώσει ή να αποδείξει στην ΥΠΑ, την πρακτική / πτητική του ικανότητα, όπως προβλέπουν οι Ευρωπαϊκοί Κανονισμοί.

Πέρα απο την τυπική απαίτηση αυτής της εκπαίδευσης, η Σχολή μας, παρουσιάζει την θεωρία και με «ζωντανό» τρόπο μέσω τηλεδιασκέψεων και επίσης, παρέχει υποστήριξη στην Πρακτική αυτο-Εκπαίδευση χωρίς επί πλέον κόστος.

Τρόπος υλοποίησης της εκπαίδευσης & διάρκεια:

– Το Ασύγχρονο μέρος της τηλε-εκπαίδευση υλοποιείται on-line στην πλατφόρμα PEGASUS AVIATION Open e-Class και περιλαμβάνει:
α) Την εκπαιδευτική θεωρητική ύλη
β) Θεωρία της Πρακτικής Εκπαίδευσης (bonus)
γ) Εργασίες και ασκήσεις
Η πρόσβαση στο e-Class έχει διάρκεια 2 μηνών από την ημέρα της εγγραφής.

– Το «ζωντανό» μέρος της εκπαίδευσης, υλοποιείται με τηλεδιασκέψεις κατα τις οποίες γίνεται η παρουσίαση των μαθήματων από τον εκπαιδευτή με διαδραστική συμμετοχή των εκπαιδευομένων.
Διάρκεια 2 ημέρες (~10 ώρες)

Πληροφορίες για την αξιολόγηση επάρκειας του χειριστή στην Πτητική Λειτουργία, μπορείτε να βρείτε στα προγράμματα Πρακτικής / Πτητικής Εκπαίδευσης

Για την καλύτερη προετοιμασία των εκπαιδευομένων και την εισαγωγή τους στο πνεύμα της εξέτασης, η Σχολή μας πραγματοποιεί και εικονικές εξετάσεις (mock exam), με διάφορες μεθόδους.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / ΑΥΤΟΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι κάποιος εκπαιδευόμενος μπορεί, για διάφορους λόγους, να επιθυμεί μόνον «Αυτο-Εκπαίδευση» αντί της πρακτικής εκπαίδευσης που παρέχει η Σχολή, αναπτύξαμε ένα πλήρες μάθημα που θα τον καθοδηγήσει στα βασικά στοιχεία της Πρακτικής της Πτήσης, χωρίς επι πλέον κόστος, εάν είναι εγγεγραμμένος σε οποιοδήποτε τμήμα εκπαίδευσης στην Ανοικτή Κατηγορία.

 

Πρακτική Εκπαίδευση- Αυτοεκπαίδευση

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα πρακτικά εκπαιδευτικά μαθήματα προσφέρουν ιδιαίτερη αξία στους πιλότους drone. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των πρακτικών μαθημάτων κατάρτισης είναι ότι αυτά πραγματοποιούνται σε ένα περιβάλλον όπου οι αρχάριοι πιλότοι μπορούν να εξασκήσουν τις πτητικές τους δεξιότητες, σε ασφαλές περιβάλλον.

Η επίβλεψη ενός ειδικού εκπαιδευτή, διασφαλίζει, επίσης, ότι οι μαθητές δεν καταλήγουν να αναπτύσσουν κακές συνήθειες που θα πρέπει να αποβάλλουν αργότερα, πράγμα όχι και τόσο εύκολο.

Η πρακτική / πτητική εκπαίδευση, είναι το σημαντικότερο μέρος της εκπαίδευσης, αφού αυτή προσφέρει τα θεμέλια στον επαγγελματία ή ερασιτέχνη χειριστή στο να αποκτήσει την φυσική ικανότητα και την γνώση ώστε να πετάξει με ασφάλεια οποιοδήποτε drone.

Οι πετυχημένες πτήσεις δεν είναι τυχαίο γεγονός και για αυτό, η PEGASUS AVIATION έχει αναπτύξει μία μεθοδολογία εκπαίδευσης στην πρακτική κατάρτιση και την τεχνική πτήσης, στοιχεία της οποίας πηγάζουν από την εμπειρία και τις εφαρμοσμένες τεχνικές, των εκπαιδευτών της.

Η πρακτική / πτητική εκπαίδευση, απαιτεί υπομονή, συγκέντρωση, επίγνωση και αναγνώριση των λαθών. Αυτά, ο εκπαιδευόμενος μπορεί να τα καλλιεργήσει είτε με την βοήθεια των εκπαιδευτών, με φυσική παρουσία και διαδραστική εκπαίδευση αλλά αν προτιμά, για διάφορους λόγους, να εκπαιδευτεί μόνος του, η Σχολή drones της PEGASUS AVIATION, θα του παρέχει κατάλληλη πληροφόρηση, θεωρητική ύλη και πολυμέσα, χωρίς κόστος γι’ αυτόν.
———

Επίπεδο:
2ον (προχωρημένο)
Πιστοποίηση:
EASA CofC
Διαλέξεις:
2 ημέρες / 10 ώρες
e-Class:
2 μήνες
Πρακτική:
Θεωρητική +Αξιολόγηση
Εξέταση:
Θεωρίας
Τιμή:
220€
https://www.pegasusaviation.gr/wp-content/uploads/2024/05/Pegasus-Logo-Transparent-170χ120.png

• ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ / ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΩΝ
ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακουλουθήστε μας!

Powered by techDev | Copyright Pegasus Aviation © 2021

error: Content is protected !!