ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΠροετοιμαστείτε για να μπορείτε να πετάτε το drone σας, σχεδόν παντού!

28 Ιανουαρίου 2024by Pegasus Aviation

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ DRONE ΣΤΗΝ OPEN SUB. A2 (EASA)

Η πιστοποίηση στην Υποκατηγορία Α2, "απελευθερώνει" τον χειριστή drone από αρκετούς περιορισμούς που θέτουν οι Ευρωπαϊκοί Κανονισμοί στις Υποκατηγορίες Α1 και Α3 της Ανοικτής Κατηγορίας.

👉 Δυνατότητα συμφωνίας του προγραμματισμού των μαθημάτων, με προσωπική συνεννόηση!

ΜΕΡΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε επαγγελματίες (φωτογράφους, reporters, μηχανικούς έργων κλπ) και ερασιτέχνες που θέλουν να πετούν σε αστικές περιοχές και πολύ κοντά σε ανθρώπους για διάφορους λόγους.
  • Τα μαθήματα αυτού του προγράμματος πραγματοποιούνται με Ασύγχρονη πλατφόρμα και με ζωντανές τηλεδιασκέψεις ~10 ωρών. Εκτός από το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έχουν, αυξάνουν την αξιοπιστία του χειριστή ως επαγγελματία αλλά και την αυτοπεποίθησή του στις γενικές πτήσεις, αποφεύγοντας, έτσι, τα λάθη και τις αστοχίες που μπορεί να συμβούν και να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια τρίτων αλλά και να προκαλέσουν την απώλεια του ίδιου του drone.
  • Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης, ο εκπαιδευτής είναι, επίσης, σε επαφή με τον κάθε εκπαιδευόμενο για να λύσει απορίες και να συζητήσει, επί πλέον, τυχόν κακές εμπειρίες που μπορεί να είχε στο παρελθόν και πώς να τις αποφύγει στο μέλλον.
  • Στο πρόγραμμα αυτό μπορούν να συμμετάσχουν οι κάτοχοι πιστοποιητικού Open Sub. Α1/Α3. Εάν δεν το έχουν, μπορούν να το παρακολουθήσουν με έκπτωση, η οποία θα ισχύει σε αναλογία και σε αυτό το πρόγραμμα (επιλέγοντας το πρόγραμμα “Combo” από το μενού).
  • Ενημερωθείτε για την εκπτωτική πολιτική μας, εδώ.
  • Δεκτοί οι απόφοιτοι όλων των σχολών Ελλάδας και της Eυρωπαϊκής Ένωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΓΓΡΑΦΗ

https://www.pegasusaviation.gr/wp-content/uploads/2024/05/Pegasus-Logo-Transparent-170χ120.png

• ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ / ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΩΝ
ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακουλουθήστε μας!

Powered by techDev | Copyright Pegasus Aviation © 2021

error: Content is protected !!