ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΕΡΓΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑΟλοκληρώθηκε η 1η Σειρά Εκπαίδευσης στα ΣμηΕΑ, για 90 μέλη Εθελοντικών Οργανώσεων, σε Πανελλήνιο επίπεδο!

13 Μαρτίου 2022by Pegasus Aviation

Για την εκπαίδευση που προσφέραμε στις Εθελοντικές Οργανώσεις της Περιφέρειας Αττικής και στις Ομάδες Διαχείρισης Κρίσεων, Έρευνας & Διάσωσης κ.ά. διαφόρων Νομών της Ελλάδας, δεν κάναμε κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνουμε πάντα.

Τα «εύσημα», όπως αυτά που απένειμε η Λ.Ε. Καταδρομέων Πρέβεζας στην Σχολή, είναι μάλλον ένας δείκτης ποιότητας εκπαιδευτικού έργου, που θα μπορούσε να προσφέρει ένα Εκπαιδευτικό Κέντρο Χειριστών ΣμηΕΑ που κατέχει το “know-how”.
Και όπως φαίνεται, η PEGASUS AVIATION μπορεί να το κάνει. Όχι μόνο να το προσφέρει, αλλά και να κάνει εκπαιδευτική «υπέρβαση», πέρα από τις ελάχιστες απαιτήσεις των τυπικών κανονισμών EASA…

…κι αυτό, επειδή ο σκοπός της Σχολής είναι η ουσιαστική εκπαίδευση των drone-pilots, η ειλικρινής υποστήριξη τους και η καλλιέργεια Airmanship (Αερο-Ναυτοσύνης), ασχέτως αν κάποιος πετά το drone του ερασιτεχνικά, επαγγελματικά ή σε αποστολές ειδικών επιχειρήσεων.

Ευχαριστήρια Επιστολή ΛΕΚ Πρέβεζας

https://www.pegasusaviation.gr/wp-content/uploads/2024/05/Pegasus-Logo-Transparent-170χ120.png

• ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ / ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΩΝ
ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακουλουθήστε μας!

Powered by techDev | Copyright Pegasus Aviation © 2021

error: Content is protected !!