ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΈναρξη Εκπαίδευσης Χειριστών Drone | Σειρά Δεκεμβρίου

2 Δεκεμβρίου 2021by Pegasus Aviation

Αγαπητοί ενδιαφερόμενοι, υποψήφιοι drone-pilots,

H Σχολή μας ξεκίνησε τις εγγραφές στα τμήματα  Θεωρητικής Εκπαίδευσης του Δεκεμβρίου, για τους υποψήφιους χειριστές drone που ενδιαφέρονται για το διεθνές  πιστοποιητικό EASA, της Ανοικτής Κατηγορίας.

Το ελάχιστο όριο ηλικίας για την απόκτηση πιστοποιητικού ΥΠΑ/EASA Ανοικτής Κατηγορίας (Α1/Α3 και Α2) είναι τα 16 έτη.

Σημείωση:
Στο τμήμα εκπαίδευσης για την υποκατηγορία Α2, γίνονται δεκτοί και οι χειριστές όλων των άλλων Σχολών (της Ελλάδας ή άλλης χώρα Κράτους-Μέλους ΕΕ) με την προϋπόθεση ότι ήδη κατέχουν το πιστοποιητικό για τις υποκατηγορίες Α1/Α3. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να επαναλάβουν τα μαθήματα του 1ου επιπέδου (Open Sub. Α1/Α3) στην δική μας Σχολή πριν εγγραφούν στην Open Sub. Α2.

Γιά άτομα μικρότερης ηλικίας των 16 ετών, καθώς επίσης για τους κατόχους πολύ μικρών drones, που τυπικά δεν απαιτείται άδεια για την χρήση τους, εάν αυτά έχουν βάρος μικρότερο των 250 gr όπως τα ακόλουθα…

 1. DJI Mini 2
 2. FIMI X8
 3. Mavic Mini
 4. Holy Stone RC HS510 Drone
 5. Parrot Air-Borne Night
 6. Holy Stone F181
 7. DB Power UDI
 8. Hubsan X4
 9. Dobby Blade Nano
 10. Hover Camera
 11. JJRC H6D FPV
 12. Eachine E10C Nano

…η Σχολή έχει εκπονήσει και προσφέρει ένα πρόγραμμα κατάλληλο για τα πρώτα βασικά βήματά τους: Το “Basic Drone-Pilot Training“.

Τέλος, το “VLOS-PLUS”, είναι ένα «βαρύτερο» πρόγραμμα για όσους θα ήθελαν να επενδύσουν στα drones, επαγγελματικά ή να λειτουργήσουν σε συνθήκες υψηλότερων απαιτήσεων.

Το πρόγραμμα αυτό, δεν αποκλείει τους αρχάριους, αφού αναλαμβάνει τον εκπαιδευόμενο από το …μηδέν, τον προετοιμάζει για τις εξετάσεις όλων των υποκατηγοριών της Ανοικτής Κατηγορίας (Α1/Α3 & Α2) και ολοκληρώνει την εκπαίδευσή του σε επίπεδο master, καθιστώντας τον πλέον έτοιμο για οποιαδήποτε υψηλότερη κατηγορία όπως την “Ειδική” και την “Πιστοποιημένη” οι οποίες προϋποθέτουν γνώσεις αεροπορικού επιπέδου.

https://www.pegasusaviation.gr/wp-content/uploads/2024/05/Pegasus-Logo-Transparent-170χ120.png

• ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ / ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΩΝ
ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακουλουθήστε μας!

Powered by techDev | Copyright Pegasus Aviation © 2021

error: Content is protected !!